Детска рокля - нещо специално за всяко момиченце

Публикувано от Ивета 01/10/2015 1 Коментар(и) Новини,

Детска рокля - нещо специално за всяко момиченце 

 

детска рокля, рокля за момичеВсяка или почти всяка жена е суетна и се вълнува от външния си вид, от това какво ще облече, в повечето случаи, разбира се все няма подходящи рокли, често се притеснява да не е качила някой килограм, дали косата й е добре направена, ами маникюра.. Все познати вълнения за всяка дама! При малките момиченца това също е заложено. Както се казва, жената се ражда жена и е жена до края! Ето, че Вашата малка дъщеричка става на две годинки и един прекрасен ден Ви подава конкретна детска рокля, с която настоява да се облече, на другия ден, Ви връчва малките си обувчици, онези червенките, които иска да обуе, а Вие само посмейте да й откажете!

 

Тогава започвате да осъзнавате, че малката госпожица вече има собствени предпочитания, започва да изгражда собствен "вкус" и с леки щрихи да показва, че е родена жена. Как да постъпите Вие? Да оставите детето да избира само какво да облече или Вие да определите? Това, разбира се става по вътрешния усет на всеки родител, но е хубаво по изграждането на естетски навици и предпочитания да се "работи" в екип!

 

 

detska roklqВнимателно без да налагате мнението си, да подскажете на малката дама, че комбинацията от бледорозова детска рокля с яркочервени обувки не е подходяща, но пък същата  детска рокля би била още по-прекрасна с бледожълтите обувчици, защото на детската рокля има цветенце в точно същия цвят. И така с малко търпение и много любов, Вашата малка дъщеря един ден ще се превърне в стилна дама, която ще знае къде, какво и как да облече, така че винаги да изглежда елегантна и на ниво!

 

 

Има ли по-приятно и удовлетворяващо чувство от това да видите детето си красиво, щастливо и успяло! А външният вид винаги е бил, е и ще бъде важна предпоставка за бъдещ успех! Защо ли? Пробвайте да отидете на интервю за работа в банка по къси дънкови панталонки и изрязан потник и ще разберете!

 

1 Коментар(и)

Петя Василева:
01/10/2015, 01:32:31 PM
Отговори

Моята дъщеря започна все по-често да се облича в детски рокли, за да прилича на мен.

Остави коментар

Web Analytics