Блузи за момичета

Публикувано от Ивета 26/11/2015 0 Коментар(и) Новини,

Блузи за момичета

В днешната статия ще повдигнем завесата над артикулите, които предлага Детска дрехотека и ще ви запознаем по-подробно с едни от най-продаваните модели, които се превърнаха в емблема на електронния магазин.
Започваме нашето "пътешествие" из виртуалните щандове на Детска дрехотека с представянето на най-успешните ни модели детски блузи за момичета.

 

Представяме ви блузата Candy T-Shirt. Вечното райе, предлагано в различни цветови гами грее в основата на тези блузи за млади госпожици-кокетки. На предницата на всяка блуза е апликирано сърце, умело съчетано с щампа-флок на фантастична принцеса с буйни букли.

блузи на момичета

Детска блуза за момиче Magic T-Shirt е друг много успешен и продаван наш модел. Както и горната блуза, така и тази са на българо-гръцката марка Mootley balloons. Тази блуза се предлага в два цветови варианта - петролно зелено и наситено тюркоазено синьо. Тази блуза се отличава с това, че щампата в поп арт стил е "монтирана" на предницата посредством елегантен шев.

блузи на момичета

Нека надникнем и сред моделите на другия моден бранд, продаван в Детска дрехотека - tuctuc. Това е испанска марка за детски облекла, наложила се на пазара с уникални цветни и свежи предложения!

Girls T-shirt Eskimo е детска блуза за момичета, с която няма съмнение, че Вашата малка принцеса ще бъде неотразима и неповторима! Свежи цветове, красива щампа, качествени платове и материали, какво друго трябва на една детска блуза, за да сложим отпред 'перфектна'?!

блузи на момичета

Блуза за момичета T-shirt Terrific на tuctuc отново може да бъде поставена във високия клас детски дрехи. Дрехите на tuctuc наистина те карат да мечтаеш! Цветни, свежи, интересни, разнообразни дизайнерски решения, детски дрехи tuctuc, казано на "народен" език наистина са страхотни!

блузи на момичета

Всички детски дрехи, предлагани в Детска дрехотека отговарят на високите европейски изисквания за качество и дизайн, а служителите ни Ви очакват с усмивка и неподправена чиста обич към всички деца!

С уважение и обич:

Детска дрехотека

Остави коментар

Web Analytics