Детски дрехи – децата на известните

Публикувано от Ивета 26/08/2015 0 Коментар(и) Новини,

Детски дрехи – децата на известните

 

Детски дрехи - Децата на Известните

 

В съвременния свят, когато технологиите са напреднали, когато интернет пространството е като един паралелен свят, до който всеки има достъп, животът на известните става все по-достъпен за надникване, обсъждане, похвали, критики. С появата на социалните мрежи всеки, бил той „звезда” или обикновен човек, би искал да покаже на света своя начин на живот, социален статус, нова дреха, вкусно блюдо. Както казва Антъни Бурдейн в своето кулинарно предаване „Без задръжки” – „Ако не си снимал блюдото си и не си го „постнал” във фейсбук, туитър или инстаграм, все едно не си ял!” Това, разбира оказва силно влияние върху модата. Все по-популярни стават децата на известните и някак неусетно се появяват и детски модни икони. Ежедневно в социалните мрежи се появяват снимки на децата на певци, артисти, спортисти, които формират предпочитанията за детски дрехи.

 

При бременността на Кейт Мидълтън, херцогинята на Кеймбридж, рокля, с която е била облечена носи на фирмата й производител многобройни продажби.

Разбира се едно от най-скандалните и популярни лица на съвременната история е Ким Кардашиян. Тя успява постоянно да задържа вниманието върху себе си и семейството си. Известният й съпруг Кание Уест също е един от най-обсъжданите и популярни певци. Мъничката Норт Уест, тяхната дъщеричка, постоянно е на фокус под световните обективи. Начинът на обличане на известното семейство несъмнено оказва силно влияние върху модните тенденции. Детските дрехи, които носи Норт Уест определят един нов и по-различен стил в детската мода, който успява умело да избяга от стереотипите и да покаже на критиците, че черният цвят всъщност може много успешно да буде включен в детските дрехи. Очакваме скоро и братчето на Норт Уест да се появи на бял свят и да внесе нов „полъх” в дрехите за момчета, както направи сестричката му за дрехите за момичета.

детски панталони

 

Блу Айви, дъщерята на Бионсе и Джей Зи също е сред най-популярните деца в световен мащаб.

 

Нейният стил на обличане по същия начин ни кара да преосмислим розовия и „синия” цвят в дрехите за момичета и дрехите за момчета.

Има безброй примери за популярни деца – децата на Дейвид и Виктория Бекъм, на Анджелина Джоли и Брад Пит, всички те имат свой уникален стил на обличане и силно влияят върху модните тенденции в детските дрехи.

Остави коментар

Web Analytics