Детска дрехотека – онлайн магазин за детски дрехи

Публикувано от Ивета 26/08/2015 0 Коментар(и) Новини,Марки,

Детска дрехотека – онлайн магазин за детски дрехи

 

Кои сме ние?Детски дрехи от Детска Дрехотека

 

 

Ние сме нов онлайн магазин за детски дрехи, който предлага на българския пазар качествени, модерни, красиви и различни от общоприетия стереотип детски дрехи. Нашият старт е с две европейски марки детски дрехи – на българо-гръцката  Mootley ballons и на испанската tuctuc.

 

 

Предлагаме дрехи за момичета и дрехи за момчета между три и дванадесет-годишна възраст.

 

Онлайн магазин за детски дрехи, както и марката Mootley ballons са основани от дизайнерката на детски дрехи Ивета Назлиду. Марката Mootley ballons е създадена през 2008 година и вече няколко години успешно се развива и продава на българския и гръцкия пазар, а електронен магазин Детска дрехотека е създаден през 2014 година и до момента може да се похвали с добри продажби и  многобройни участия с благотворителна инициатива, както и с успешно популяризиране на българския пазар. През 2012 година Mootley ballons участва с ревю и с даването на награди - детски дрехи, на фестивала „Вярвам в теб”, организиран от сдружение „Азбукари”. През 2013 година взима участие отново като спонсор в конкурса за детска рисунка „Гърция през моите очи” на гръцката фондация за култура София.

 

детски дрехи за момичета
През 2015 година Детска дрехотека е един от спонсорите в конкурса „Летни игри 1” на Bebok.eu, в който отново дава награди под формата на детски дрехи на победителите.

Броят на доволните клиенти расте, което ни дава енергията, амбицията и отговорността да развиваме нашето начинание! Качествените детски дрехи, коректността и чистата любов към децата са нашето мото!

Какво предлагаме?

  • Предлагаме детски дрехи от качествени материи, подходящи за деца, съобразени с европейските и световни изисквания.

  • Предлагаме дрехи за момичета и дрехи за момчета, които са съобразени със световните модни тенденции за детска мода, на умерени цени.

  • Дрехите Mootley ballons са като умален вариант на дрехите за възрастни,

  • И дрехите tuctuc са вдъхновени от света на фантазиите и забавленията, заобикалящ децата.

Имаме намерение да обогатим нашия асортимент от детски дрехи, както и да отворим физически магазин.

Предлагаме и още нещо – много обич и всеотдайност, което според нас е задължително условие при работата с и за деца!

Детски дрехи, дрехи за момичета, детски дрехи за момчета

 

Остави коментар

Web Analytics