Детски блузи за момчета

Публикувано от Ивета 28/11/2015 0 Коментар(и) Новини,

Детски блузи за момчета

 

Здравейте приятели! В предната статия ви разкрихме някои от най-успешните модели детски блузи за момичета на Детска дрехотека. Днес отново ще надникнем сред виртуалните щандове на най-любимия детски онлайн магазин, за да ви покажем няколко от най-успешните модели детски блузи за момчета, които са налични в магазина.

 


 

Детски блузи за момчетаЗапочваме нашето виртуално "пътешествие" с Dino T-shirt UFO на испанската марка tuctuc. Малкият динозавър Дино, сякаш е излязъл от зоологическата градина на някое любимо детско анимационно филмче и се е пренесъл с много свежи краски върху тази детска блузка за момчета.

 

 

 

 

 


 

 

Детски блузи за момчетаДетска Блуза за момчета Wonder Land T-shirt на Mootley balloons е друг интересен и много продаван модел на царството на детските дрехи Детска дрехотека. Щампата е флок, което е много характерно за моделите на Mootley balloons. Героят, кръстен от дизайнерите Джончо е станал любимец на децата. Блузата изглежда сякаш се състои от две блузи, но всъщност поло-яката е "подпъхната" под основната част на блузата.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Детски блузи за момчета

Boys T-shirt Alpine на tuctuc е част от предложенията на бутикови детски дрехи в Детска дрехотека. В характерните свежи краски и красиви щампи за tuctuc, тази детска блуза за момчета очаква своя притежател и му гарантира, че ще бъде неотразим!

 

 

 

 

 


 

 

 

Блуза за момче Cool Man T-shirt Mootley balloons е предложение за всички малки рапъри. Тази блуза е "сглобена" от две части - черна тениска от гладко трико и подаващи се отдолу бели ръкави от фино рипс-трико. Щампата на предницата е в модерния стил, при който изглежда като "гланцово блокче", положено върху блузата. Изображението е на стилизиран "звезден герой".

 

 

 

 

 


 

 

Детска дрехотека предлага на децата и техните родители качествени и красиви детски дрехи, направени с любов и фантазия, на добри цени, коректност и един задължителен елемент при работата с и за деца - чиста обич към децата!

Остави коментар

Web Analytics