Детски дрехи – тенденции, прогнози, трудности, тънкости

Публикувано от Ивета 26/08/2015 0 Коментар(и) Новини,

детски дрехи за момчета

Детски дрехи – тенденции, прогнози, трудности, тънкости

 

В човешкия живот няма по-важно и хубаво нещо от децата. Тези мънички създания с очички като звездички, които когато те погледнат си готов на всичко, на абсолютно всичко за тях! Тези мънички ръчички, които кагато се протегнат към теб и си готов да сложиш целия свят в тях! Тези мънчки крачета, които си готов да целуваш до края на живота си! Детската душа е толкова чиста и невинна, че няма човек, който да не изпадне в умиление пред  едно детенце! Детската усмивка кара нас възрастните да преобърнем света, за да я получим и задържим, а за да изтрием детските сълзи, сме готови да скочим в огъня, буквално и преносно! Нашите малки любими деца, които са нашето продължение, които са смисълът на човешкото съществуване, те са най-милото ни, нашия безценен дар към човечеството и към самите нас!

 

 

Какво е обаче да работиш за и с деца? Това е преди всичко отговорност, това е родителска обич, независимо дали правиш нещо за своето или за чуждото дете. Това е старание да уловиш мига, да го задържиш и запомниш, защото децата порастват толкова бързо, че докато се усетим, те вече са поели по своя житейски път! Това е възпитание!

Независимо дали човек е учител,  дизайнер на детски дрехи, производител на детски играчки, или просто родител, всеки от нас трябва да пази, да възпитава правилно и да обича децата!

дрехи за деца

 

Ако човек се е заел с приятната, но нелека задача да произвежда и продава детски дрехи, трябва да е готов на пълна всеотдайност, не само към работата си, но и към децата! Да знае, че това да измислиш една дреха е процес, който се ръководи, не само от модните тенденции, но и от сърцето! Да има търпение, да вярва и да знае, че силата на чистата и искрена обич, със сигурност ще доведе до добър резултат! Процесът е дълъг, има трудности, както във всяка друга професия, за добро или лошо освен морален има и финансов ангажимент, има го въпроса:”Ще успея ли? Трудът ми не е ли напразно?” Но никога, никога не може да бъде напразно нещо, което правиш със сърцето си, с цел да зарадваш дете! Нито един природен и житейски закон не би го позволил и рано или късно „количествените натрупвания ще преминат в качествени изменения!” Човек трябва само да продължава да се труди и да обича!

 

 

С обич: Детска дрехотека

Остави коментар

Web Analytics