Детски дрехи за училище

Публикувано от Ивета 04/09/2015 0 Коментар(и) Новини,

Детски дрехи за детската площадка, детски дрехи за парти, детски дрехи за училище

 

Детски дрехи за партиВсеки родител поне веднъж си е задавал въпроса: ”Как да облека детето? Това подходящо ли е за рождения ден на приятелчето му? Утре е първия учебен ден, как да го/я облека? Отиваме на люлките, какво да му/й сложа?” Безброй въпроси за детските дрехи, които в повечето случаи се разрешават по вътрешен усет, но е хубаво да имаме предвид някои неща.

 

Отивайки на детската площадка, малкото съкровище започва стремглаво да тича между люлки и пързалки, пада, става, играе си. А само му дайте кофичка, лопатка и пясъчник и след съвсем малко от там ще ви гледа едно пясъчно човече, посипано от глава до пети с пясък. След това някое дете ще дойде със сладолед и съответно след малко и вашето слънчице ще иска да яде, само, разбира се! Изводът не е никак труден!

блузи за момчета и момичета

Детето се прибира от детската площадка доста изцапано и дрехите ,му трябва да се перат. Затова детските дрехи за игра трябва да бъдат удобни, да са за предпочитане памучни, защото памукът е по-устойчив на ежедневно пране в пералнята и да не са много скъпи. Това обаче далеч не означава, че детските дрехи за този случай не могат да бъдат красиви, оригинални и интересни! Повечето фирми произвеждат много красиви дрехи за момичета и дрехи за момчета - шорти, тениски, потници, роклички, сандалки, които са съобразени с това, че ще бъдат за ежедневна употреба и пране.

 

Детски дрехи за училище

Разбира се по съвсем различен начин седи въпросът, когато имате официален повод. Тогава критериите са други. Тогава в знак на уважение към празнуващия, към събитието и към вас самите трябва да облечете вас и мъничето Ви подходящо, по-официално и стегнато.  Не е препоръчително да отидете по шорти и тениска нито Вие, нито детето Ви. Разбира се и тук не трябва да се прекалява, защото би било неуместно и строга официалност и натруфеност за един детски рожден ден.

 

За първия учебен ден облеклото на детето трябва да е официално, съобразено с това, че отива в сериозна институция, а не детски рожден ден или на сладкарница. Не се препоръчват къси поли, ефирни блузи, прекалено много щампи и аксесоари. Това може би ще ви прозвучи малко старомодно, но все пак да не забравяме, че детето е в училище, за да се учи, както на математика, история, география, така и на морал, уважение към себе си и околните. Неща, които в днешно време сякаш остават малко на заден план, но ето че дори и с това как ще облечете Вашето дете, Вие можете да го възпитате по правилен начин.

 

 

Остави коментар

Web Analytics