Как да подберем перфектното детско яке или палто за зимата

Публикувано от Ивета 24/11/2015 0 Коментар(и) Новини,

детско якеКак да подберем перфектното детско яке или палто за зимата

 

Баба Зима вече чука на вратата и е време да помислим за топлите, красиви и удобни зимни дрешки. За всеки родител най-скъпоценното нещо в живота му са децата! Затова майките и татковците винаги искат най-доброто за децата си - като започнем от това да са здрави, минем през избора на детска градина, училище, университет и стигнем до играчките и детските дрехи. За всяка от гореизброените теми може да се напише много, но ние ще се спрем на детските дрехи и по-конкретно за избора на зимно яке или палто за малкото ни съкровище.

 

 

детско яке за момичеБългарският пазар е залят с всевъзможни детски якета и палта. Съвременният български родител получава все повече предложения от китайски и турски производители, европейски марки и др. Както при дрехите за възрастни, така и при детските дрехи, качеството и цените варират. В много от случаите, както се казва в поговорката "евтиното излиза по-скъпо", в други случаи сумата за една детска дреха е нереално висока.

 

детско палто

В избора на детско яке или палто и за каквато и да било детска дреха е важно да са съобразени следните критерии: качествени платове и материали, фактор, абсолютно задължителен и безкомпромисен за една детска дреха, удобни кройки, които да дават свобода на детето и да не го притесняват, лесна поддръжка, имайки пред вид, че детските дрехи се перат постоянно.

 

 

Детските якета и палта трябва да отговарят на горепосочените критерии, трябва да са топли, с меки подплати, красиви и различни, така че Вие и Вашето дете да се чувствате уникални, красиви, елегантни и защитени от студа, вятъра, дъжда и снега.

 

Детските якета и палта за момичета и момчета, които предлагаме в Детска дрехотека отговарят на високите европейски стандарти за качество, имат уникален и различен дизайн, разумни цени и "парченце любов", сложено от техните производители - испанската марка tuctuc и гръцката Mootley balloons.

Остави коментар

Web Analytics