Модерни детски якета

Публикувано от Ивета 25/11/2015 0 Коментар(и) Новини,

Модерни детски якета

 

Детското яке е много важна част от детския гардероб. В България има четири сезона, като през всеки от тях може да се облече яке. През зимата якето е задължителен компонент от облеклото, през пролетта и есента детското яке трябва да бъде по-тънко, дори и през прохладните летни вечери може да се облече леко лятно яке или сако. Детско яке за момчеяке за дете

 

Зимните детски якета трябва да бъдат топли и удобно, същевременно елегантни и красиви, така че всяка малка госпожица да се чувства единствена и неповторима. Малките господа трябва да имат в гардероба си детско яке, което да ги топли в студените зимни месеци, но и да ги отличава със собствен стил, така че всички в детската градина, училище или на разходка, всяко момче да иска да има такова яке!

 

 

Пролетните и есенните детски якета могат да бъдат с олекотена вата, а защо не и от деним. Елегантността и свежите цветове са задължителни! През лятото детското яке се променя от гледна точка на материите, но не и от константните компоненти като качество, красота, шик! През лятото цветовата гама е по-светла, но това не е задължително. За да бъдат модерни детските якета е допустимо да се слагат щампи, бродерии при палтата, брошки.

детски якета

 

Детските якета и палта, които предлага Детска дрехотека са на испанската марка tuctuc и на българо-гръцката Mootley balloons. Якетата за момичета и якета за момчета на tuctuc са в свежи детски цветове, с щампи и апликации, топли, красиви, като малки произведения на изкуството! Mootley balloons предлага палта и якета за момичета и момчета в един по-различен стил, с цветни дизайнерски елементи, декорации, брошки. Използвани са различни материи - от зимни топли платове за палтата, "промазани" платове за пролетно-есенните якета, така и деним, трико с различни аксесоари, които дават една по-различна и уникална визия.

 

Детските якета, както и всички детски дрехи, които се продават в електронен магазин Детска дрехотека са с гарантирано качество, красота и разумни цени!

Остави коментар

Web Analytics