Mootley balloons

Публикувано от Детска 30/06/2015 0 Коментар(и) Марки,

Mootley balloons ботикова марка детски дрехиMootley balloons е българо-гръцка марка за детски облекла, предназначени за деца от предучилищна и училищна възраст. Идеята на дизайнерите е децата да носят дрехи, които напълно да отговарят на техния темперамент. Колекциите на Mootley balloons са различни, те са претворен вариант на дрехите за възрастни. Всеки един детайл носи стил и собствен характер. Дрехите са с оригинален дизайн и изпълнени в разнообразни цветови съчетания. Те зареждат с позитивна енергия и добро настроение. Сякаш оживели детски фантазии са нарисувани върху рокли, блузи и тишърти. 

 

Индивидуализмът, творческото потапяне в детския свят, качеството на изработката на облеклата са важни и водещи характеристики на марката Mootley balloonsМомичетата попадат във вълшебния свят на феи и принцеси, а момчетата са рицари или роботи. Нужна е само малко фантазия и приказката може да стане реалност!

Като родители сме длъжни да възпитаваме децата си и да ги учим да ценят красивото. С дрехите наtuctuc и Mootley balloons ще подарите на детето си усещането за удобство, съчетано с много елегантност и шик. 

Остави коментар

Web Analytics